1、Finding a new job is not an easy thing to do. However, our economy is getting stronger, so now might be a good time to start looking, If you think you have the skills and abilities that employers need, there are some things you should do to prepare for the job hunt.
1、找新工作不是件容易的事。然而,我们的经济正在变强,所以现在可能是开始寻找的好时机。如果你认为自己具备雇主需要的技能和能力,有一些事情你应该做来为找工作做准备。
First, don't quit your current job until you are sure you have a new one lined up. The best time to look for a job is when you are currently employed. People who are unemployed and desperate(极度渴望的) for work sometimes make bad decisions in accepting a job offer. Consider job offers carefully. Will the new job be better than the one you are having now? What about the location? Will the commute to work be easy or difficult?
首先,在确定找到新工作之前,不要辞掉你现在的工作。找工作的最佳时机就是你目前在职的时候。失业且极度渴望工作的人有时在接受工作机会时会做出糟糕的决定。要仔细考虑工作机会。新工作会比你现在的工作更好吗?关于地点呢?上班通勤会容易还是困难?
If a person doesn't have good English skills, it's important to work on fixing that as soon as possible. It takes the average person five years to learn English really well, but for people who have lived in our country for a few years already, it might take a little less time than that. Many cities offer free English classes through the public schools, or you can learn English online. You can take classes at night or on the weekend. Good English skills usually make it easier to find a job and move up to better positions within a company.
如果一个人英语不好,重要的是尽快着手解决这个问题。普通人学习英语真正学好平均需要五年时间,但对于已经在我国生活几年的人来说,可能需要的时间会少一些。许多城市通过公立学校提供免费的英语课程,或者你可以在网上学习英语。你可以在晚上或周末上课。良好的英语技能通常更容易找到工作,并在公司内部晋升到更好的职位。
(1)、
The writer believes that now right be the right time for job hunting because of _______.
作者认为现在是找工作的好时机,因为 _______。
A、 the rising economy
A、经济正在上升
B、 the increasing export
B、日益增长的出口
C、 the high consumption
C、高额消费
D、 the substantial investment
D、大量投资
答案:A
(2)、
You are advised not to give up your present job________.
你不应该放弃你现在的工作________。
A、 until you have got a pay rise
A、直到你得到加薪
B、 before you are sure to get a new one
B、在你确定能找到新工作之前
C、 unless your boss asks you to leave
C、除非你的老板要求你离开
D、 because you may lose a chance for promotion
D、因为你可能会失去晋升的机会
答案:B
(3)、
According to the passage, what might happen to unemployed people who are desperate
根据文章,绝望的失业者可能会发生什么?
for work?
为了工作?
A、
They may find a dream job.
他们可能会找到理想的工作。
B、 They may lose their benefits.
B、他们可能会失去他们的福利。
C、 They might make a poor decision.
C、他们可能会做出一个糟糕的决定。
D、 They might end up working in another city.
D、 他们可能会在另一个城市工作。
答案:C
(4)、
What advice does the author offer if a person's English skills are not good enough?
如果一个人的英语技能不够好,作者提供了什么建议?
A、 Looking for a private tutor.
A、 寻找私人教师。
B、 Improving them as soon as possible.
B、 尽快提高他们。
C、 Moving to an English speaking country.
C、 搬到一个英语国家。
D、 Practicing their English with a native speaker.
D、 和母语者练习英语。
答案:B
(5)、
One advantage of having good English skills is that _______.
拥有良好英语技能的一个优势是 _______。
A、 it helps you to get promotion
A、它帮助你获得晋升
B、 it helps you to learn new techniques
B、它帮助你学习新技术
C、 it enables you to fit m a new environment
C、它使你能够适应新环境
D、 it enables you to get along with your colleagues
D、它使你能够与同事相处
答案:A
解析:
2、Have you noticed that the Yellow Pages are getting thinner every year? That's because fewer people are using them. Instead, your potential customers are using search engines on the Internet to find your business that provides your services. Hundreds, if not thousands, of searches for your services in your city are happening online every month-and amazingly, this number grows by 50% every single year!
2、你注意到黄页每年都在变薄吗?这是因为越来越少的人使用它们。相反,你的潜在客户正在使用互联网上的搜索引擎来寻找提供你服务的你的企业。每月在你的城市里,有成百上千次搜索你的服务,而且令人惊讶的是,这个数字每年都在增长 50%!
Now you're probably wondering how this affects a small business owner, such as yourself. It's simple: if you want your business to survive these times, you need to adapt to the growing impact of the Internet.
现在你可能想知道这对像你这样的小企业主有什么影响。很简单:如果你想让你的企业在这些时代生存下来,你需要适应互联网日益增长的影响。
You hope that the first thing a searcher sees when searching for a service is a website that features your business. And you even want this website to function like an interactive (交互式) advertisement for your services.
你希望当搜索者搜索服务时,他们看到的第一件事是一个展示你企业信息的网站。甚至你希望这个网站能像你的服务交互式广告一样运作。
That is exactly what LocalTail provides you with through our all-in-one small business Internet advertising service called TheadSite Solution. Our goal is to help you get found by the hundreds of searchers looking for your services online every month, and turn these prospects into new customers for your business.
这正是 LocalTail 通过我们的一站式小企业互联网广告服务 TheadSite Solution 为您提供的内容。我们的目标是帮助您在每个月寻找您服务的数百名搜索者中脱颖而出,并将这些潜在客户转化为您的新客户。
LocalTail has helped many local businesses increase their revenues by as much as 300% just by using our TheadSite. Sound pretty good to you? Then read more about TheadSite Solution and how it can help you, or get to know us a little better and learn more about our company.
LocalTail 已帮助许多本地企业通过使用 TheadSite 将收入提高了 300%。听起来不错吗?那么请了解更多关于 TheadSite Solution 以及它如何帮助您,或者更好地了解我们,并学习更多关于我们的公司。
(1)、
Nowadays, fewer people are using the Yellow Pages because______.
如今,越来越少的人使用黄页,因为______。
A、 they find it difficult to get a free copy
A、他们发现很难获得免费副本
B、 they are turning to search engines online
B、他们正转向使用在线搜索引擎
C、 they are unable to afford its increasing cost
C、他们无法负担其不断上涨的成本
D、 they find much of its information is out of date
D、他们发现其中很多信息已经过时
答案:B
(2)、
What should a small business owner do to survive, according to the passage?
根据文章,小企业主应该怎么做才能生存?
A、 Attract more investments.
A、吸引更多投资。
B、 Introduce advanced technology.
B、引进先进技术。
C、 Adapt to the impact of the Internet.
C、适应互联网的影响。
D、 Employ more experienced workers.
D、雇佣更有经验的工人。
答案:C
(3)、
As a small owner, the first thing you want online searchers to see is ______.
作为一名小业主,你首先希望网络搜索者看到的是______。
A、 a list of reviews from your customers
A、一份来自您客户的评价清单
B、 a price list of your products and services
B、一份您的产品和服务价格清单
C、 a yellow page describing the scope of your business
C、一份描述您业务范围的黄页
D、 a website showing the features of your business
D、一个展示您业务特色的网站
答案:D
(4)、
The TheadSite Solution aims to help small businesses______.
The TheadSite Solution 旨在帮助小企业______。
A、 apply for a bank loan
A、申请银行贷款
B、 get more new customers
B、获得更多新客户
C、 design their company logo
C、设计他们的公司标志
D、 turn their customers into partners
D、将他们的客户转变为合作伙伴
答案:B
(5)、
The purpose of the passage is _____.
本文的目的是______。
A、 to introduce a new advertising method
A、介绍一种新的广告方法
B、 to offer tips on searching online services
B、提供搜索在线服务的技巧
C、 to explain the potential use of the Yellow Pages
C、解释黄页的潜在用途
D、 to describe the impact o t he Internet on businesses
D、描述互联网对企业的影响
答案:A
3、Most of our working hours are spent in the workplace. So what we do during those hours can have a significant impact on our overall health. A positive wellness culture during the workday can contribute to better health-physical, mental, and emotional well-being (良好的状态) for you and your co-workers. Healthy people are more productive, more constructive and require fewer sick days and health associated costs. Both employers and employees can promote a healthier work environment.
3、我们的大部分工作时间都在工作场所度过。因此,我们在这些时间里的所作所为会对我们的整体健康产生重大影响。工作期间积极的心理健康文化可以促进更好的健康——身体、心理和情感上的良好状态,对你和你的同事都有益。健康的人更有生产力,更具建设性,需要的病假和健康相关费用也更少。雇主和员工都可以促进更健康的工作环境。
Don't let your work environment affect your health for eight hours of the day. Break up your work day. Get up, stretch, and move. Regular movement throughout the day will keep your mind and body flexible and help avoid fatigue(疲劳).
不要让工作环境影响你一天中的八个小时的健康。打破你的工作时间。站起来,伸展身体,活动一下。一天中的规律运动可以使你的身心保持灵活,并有助于避免疲劳。
Think of ways you can add movement or at least decrease the amount of time you are sitting.Try getting out of your chair more, standing during your calls, or alternating your chair with a yoga (瑜伽) ball. And if you have to drive to work, try parking at the far end of the lot, taking the stairs, and going the long way to the bathroom and break room.
想想你可以如何增加运动量,或者至少减少坐着的时间。试着多离开你的椅子,打电话时站着,或者交替使用瑜伽球来代替椅子。如果你必须开车上班,试着把车停在停车场较远的地方,走楼梯,去洗手间和休息室走远路。
Healthy employees work better. As an employer you can initiate and encourage healthy changes, at your workplace to create the best environment to promote mental and physical health for your employees.
健康的员工工作效率更高。作为雇主,你可以在工作场所发起并鼓励健康的变化,以创造最佳环境,促进员工的身心健康。
(1)、
According to the passage, a positive wellness culture can help to______.
根据文章,积极的健康文化可以帮助______。
A、 create better health
A、创造更好的健康
B、 attract more applicants
B、吸引更多应聘者
C、 keep a cleaner environment
C、保持更清洁的环境
D、 build up team spirit
D、建立团队精神
答案:A
(2)、
In the author's opinion, healthy people are likely to ______.
在作者看来,健康的人可能会______。
A、 buy more products
A、购买更多产品
B、 consume fewer resources
B、消耗更少资源
C、 have fewer sick days
C、生病天数更少
D、 be promoted faster
D、更快获得晋升
答案:C
(3)、
Regular movement throughout the day will_______.
一天中的定期活动将_______。
A、 enable you to sleep soundly
A、使你能够睡得更香
B、 reduce your work efficiency
B、降低你的工作效率
C、 do harm to your health
C、损害你的健康
D、 make you feel refreshed
D、让你感到精神焕发
答案:D
(4)、
Which of the following is mentioned as a way to add movement?
以下哪项被提及为增加运动的方式?
A、 Getting a quality chair.
A、 购买一把优质的椅子。
B、 Driving to work every day.
B、 每天开车上班。
C、 Having a regular break.
C、 定期休息。
D、 Taking the stairs in the building.
D、 在大楼里走楼梯。
答案:D
(5)、
In the last paragraph, employers are advised to improve their employees' health so as to ______.
在最后一段中,建议雇主改善员工的健康,以便______。
A、 make the employees work harder
A、 让员工更努力地工作
B、 encourage the employees to save more money
B、鼓励员工存更多钱
C、 create a better work environment
C、创造更好的工作环境
D、 offer employees more training opportunities
D、为员工提供更多培训机会
答案:C
4、Our company offers a full range of Smart Home products, focusing on making your home safer and more convenient, and saving energy. All of the products are simple, even if what happens behind the scenes is clever.
4、我们的公司提供全系列的智能家居产品,专注于使您的家更安全、更便捷,并节约能源。所有产品都简单易用,即使幕后发生的事情很巧妙。
The Smart Home Controller is the heart of the system, It communicates with all your other products, and lets you control them with the easy-to-use mobile app for phones, even if you're stuck on the motorway 300 miles from your home Wi-Fi.
智能家居控制器是系统的核心,它与其他所有产品通信,并可通过易于使用的手机应用程序控制它们,即使你被困在离家 300 英里外的公路上,也能做到。
The Radiator Thermostat (散热器恒温控制器) lets you control your heating away from home or from the sofa. And unlike some smart heating systems, you can set the temperature per room,helping you save even more energy and money.
散热器恒温控制器(Radiator Thermostat)让你可以在离家或沙发上控制供暖。与一些智能供暖系统不同,你可以按房间设置温度,这能帮你节省更多能源和金钱。
The Smart Plug offers similar advanced control, from TVs and game controllers to the lamp(灯)in the kids' room. You just don't need to worry about whether you left something on after leaving home. You can just check on your phone, and switch things off from the app.
智能插座提供类似的高级控制功能,从电视和游戏控制器到儿童房间的灯。你无需担心离家时是否忘记关闭某物。你只需在手机上查看,并通过应用程序关闭它们。
If you want to save energy, you might want to buy Starter Kit. This includes two Radiator Thermostats, the Smart Home Controller and Door/Window Contact. These use a sensor(感应器)that lets you know if you've left a window open or if someone tries to break in. That brings us to the other side of the Smart Home, security and safety.
如果你想节省能源,可以考虑购买入门套装。这包括两个散热器恒温控制器、智能家居控制器和门窗接触器。这些设备使用感应器,能让你知道是否忘记关窗或有人试图闯入。这让我们来到了智能家居的另一面,即安全和安保。
For more information about our products, please refer to our website and e-Shop.
关于我们的产品,请访问我们的网站和电子商店获取更多信息。
(1)、
One purpose of the company’s Smart Home products is to ______.
公司智能家居产品的一个目的是 ______。
A、 make your home attractive
A、使您的家更具吸引力
B、 reduce daily expenses
B、减少日常开支
C、 appeal to customers
C、吸引顾客
D、 save energy
D、节约能源
答案:D
(2)、
How can you control your products while you are away from home?
你不在家时如何控制你的产品?
A、 Use the mobile app for phones.
A、使用手机应用程序。
B、 Get a code number.
B、获取一个代码号码。
C、 Connect your home phone.
C、连接你的家庭电话。
D、 Purchase a new computer.
D、购买一台新电脑。
答案:A
(3)、
(3)、、
The Radiator Thermostat differs from other smart heating systems in that _____.
恒温器与其它智能供暖系统不同之处在于_____。
A、 it contains several hand-controlled devices
A、它包含多个手动控制设备
B、 it helps you set the temperature in each room
B、它可以帮助你设置每个房间的温度
C、 it offers a life-long guarantee
C、它提供终身的保证
D、 it operates more easily
D、它操作更简单
答案:B
(4)、
With the Smart Plug, you don't have to worry about _____.
有了智能插座,你不必担心_____。
A、 whether your kids are at home or not
A、你的孩子是否在家
B、 whether you have forgot to bring your key or not
B、你是否忘了带钥匙
C、 whether you left something on after leaving home
C、你是否在家离开时忘了关某物
D、 whether you have left your windows open
D、你是否留下了窗户没关
答案:C
(5)、
The sensor in Starter Kit is used to ______.
Starter Kit 中的传感器用于______。
A、 make your home secure and safe
A、使你的家更安全
B、 prevent damage to your furniture
B、防止损坏您的家具
C、 produce a reliable Starter Kit
C、生产可靠的入门套装
D、 build a green environment for you
D、为您构建绿色环境
答案:A
5、Follow Reporting Structure: During the course of your employment, follow the reporting structure when reporting a problem or bringing up a new idea, starting with your immediate supervisor and moving up. If you violate (违反) the accepted practices, you will be marked as unprofessional. When you start a job, ask about the chain of command and commit it to memory.
5、遵循汇报结构:在您的工作过程中,当报告问题或提出新想法时,应遵循汇报结构,从直接上级开始逐级上报。如果您违反了公认的做法,您将被视为不专业。开始工作时,询问指挥链并牢记于心。
Be Respectful: No matter which job you hold in a company, it's important to be respectful of others. Show respect for their lifestyle choices, personal property and work styles. In any given office or situation, respectful behavior helps establish a professional reputation.
要尊重他人:无论你在公司担任什么职位,尊重他人都很重要。尊重他们的生活方式选择、个人财产和工作方式。在任何办公室或情况下,尊重的行为有助于建立专业声誉。
Minimize Personal Communications: With the popularity of smart phones, it can be tempting to spend a disproportionate (不成比例的)amount of time participating in personal communication during work hours. Limit your use of your smart phones to avoid the perception (看法)that you waste company time or do not get enough work done.
减少个人通讯:随着智能手机的普及,在工作时间花费不成比例的大量时间参与个人通讯很有诱惑力。限制你的智能手机使用,避免给人留下你浪费公司时间或工作未完成的印象。
Follow Company Policies: In most businesses, company policies exist for a reason, from safety to legal protection. Get to know your company policy and make every effort to follow it. If a situation arises that requires you to break your company policy, speak to a supervisor and ask for suggestions.
遵守公司政策:在大多数企业中,公司政策的存在都有原因,从安全到法律保护。了解你的公司政策并尽最大努力遵守它。如果出现需要你违反公司政策的情况,与主管交谈并寻求建议。
(1)、
If you fail to follow the accepted practices of the reporting structure, you will ________.
如果你不遵守报告结构的公认做法,你将________。
A、 risk losing your present job
A、有失去目前工作的风险
B、
have to take a training course
必须参加培训课程
C、 be considered as unprofessional
C、被视为不专业
D、 be transferred to another department
D、调到另一个部门
答案:C
(2)、
According to paragraph 2, to establish a professional reputation, you are advised to ________.
根据第 2 段,为了建立专业声誉,建议你______。
A、 change your work style
A、改变你的工作方式
B、
show respect to others
尊重他人
C、 follow the lifestyle of other people
C、效仿他人的生活方式
D、 stop using a cell phone at a workplace
D、在职场停止使用手机
答案:B
(3)、
What will other people think of you if you spend too much time using your smart phone at work?
如果你在工作时花太多时间使用智能手机,其他人会怎么想?
A、
You are a lazy person.
你是一个懒惰的人。
B、
You are tired of your job.
你对你的工作感到厌倦。
C、
You do not get enough work done.
你没有完成足够的工作。
D、
You do not get along well with others.
你与别人相处不好。
答案:C
(4)、
What should you do if you have to break your company policy?
如果你必须违反公司政策,你应该怎么做?
A、
Give an excuse to your supervisor.
向你的上司找借口。
B、 Promise not to do it next time.
B、承诺下次不再这样做。
C、
Consult the company's lawyer.
咨询公司的律师。
D、 Ask your supervisor for suggestions.
D、向你的主管寻求建议。
答案:D
(5)、
The passage is mainly about________.
这篇文章主要是关于________。
A、
workplace rules
职场规则
B、 reporting structures
B、汇报结构
C、
professional reputations
专业声誉
D、
personal communications
私人通信
答案:A
6、Clarion Response provides repairs and maintenance services to more than 125,000 homes and is part of Clarion Housing Group, the largest housing association in the UK. We complete over 1000 repairs every day and are committed to providing a high quality service for all our residents.
6、Clarion Response 为超过 12.5 万套家庭提供维修和保养服务,是英国最大的住房协会 Clarion Housing Group 的一部分。我们每天完成超过 1000 项维修,并致力于为所有居民提供高质量的服务。
Now we are looking for a number of skilled electricians (电工) to deliver a first class repairs service across a variety of our properties within London.
现在我们正在寻找多名技术精湛的电工,为伦敦范围内的各类物业提供一流的维修服务。
We can offer regular work, an attractive and steady salary, standard working hours and generous employee benefits. Working in occupied properties, you will be carrying out planned electrical testing and associated repair works.
我们可以提供常规工作、有吸引力的稳定薪资、标准工作时间和丰厚的员工福利。在有人居住的物业中工作,您将负责进行计划内的电气测试和相关维修工作。
As a qualified electrician, you will be able to understand and interpret work instructions, drawings and diagrams. You must have a good knowledge of testing and inspection along with fault finding.
作为一名合格的电工,您将能够理解和解读工作指令、图纸和图表。您必须具备良好的测试和检查知识,以及故障排查能力。
Ideally, you hold a minimum of NVQ Level 3. Experience of working in social housing is desirable but not essential.
理想情况下,你应持有最低 NVQ 3 级证书。有社会住房工作经验者优先,但非必需。
You'll be given full training, protective clothing , a van (货车) to get you there as well as the specialist power tools you'll need. We also offer:
你将获得全面培训、防护服装、一辆货车(货车)带你前往工作地点,以及你所需的专用电动工具。我们还提供:
-At least 25 days paid holiday
- 至少 25 天带薪休假
-Company sick pay dependent on your length of service
- 公司病假工资,根据你的服务年限而定
-Generous pension scheme
- 充足的养老金计划
-Ongoing training
- 持续培训
If you are interested in the job, please send your resume to Clarion Response.
如果您对这份工作感兴趣,请将您的简历发送至 Clarion Response。
(1)、
Being part of Clarion Housing Group, Clarion Response ________.
作为克拉里恩住房集团的成员,克拉里恩响应 ________。
A、
sells household appliances in the neighborhood
在社区里销售家用电器
B、 provides home repairs and maintenance services
B、提供家庭维修和保养服务
C、 offer express delivery services in the UK
C、在英国提供快递服务
D、
develops user-friendly building materials
开发用户友好的建筑材料
答案:B
(2)、
In order to offer a first class service, Clarion Response________.
为了提供一流的服务,Clarion Response________。
A、 is importing machines from overseas
A、正在从海外进口机器
B、 is modifying its service standard
B、正在修改其服务标准
C、 is hiring skilled electricians
C、正在雇佣熟练电工
D、
is training its employees
正在培训员工
答案:C
(3)、
What is required of the candidates for the job position?
该职位对候选人有什么要求?
A、
They should have strong communication skills.
他们应该具备良好的沟通能力。
B、 They should be good at testing and inspection.
B、他们应该擅长测试和检验。
C、
They should be willing to work at weekends.
他们应该愿意在周末工作。
D、
They should have overseas working experiences.
他们应该有海外工作经验。
答案:B
(4)、
Once they are hired, the candidates will________.
一旦他们被录用,候选人将________。
A、 be offered ongoing training
A、获得持续培训
B、 be paid a competitive salary
B、获得有竞争力的薪酬
C、 be asked to buy life insurance
C、被要求购买人寿保险
D、 be given a two-week paid holiday
D、获得两周带薪假期
答案:A
(5)、
Those who want to apply for the position should ________.
想要申请该职位的人应该______。
A、
make an appointment with the HR Department
预约人力资源部门
B、 visit the company's website for details
B、访问公司网站获取详细信息
C、 take part in the company's volunteer program
C、参加公司的志愿者项目
D、 send their resumes to the company
D、将简历发送给公司
答案:D
7、Working to a clear plan during an emergency will help to ensure that you are effectively prioritizing (优先选择) many demands upon your attention.
7、在紧急情况下按照清晰的计划行动将有助于确保你有效地优先处理多个需要你关注的任务。
Do not allow yourself to become distracted by non-vital activities. Always bear in mind the main steps of emergency action -- Assess, Make Safe, Give Emergency Aid, and Get Help.
不要让自己被非关键活动分心。始终牢记紧急行动的主要步骤——评估、确保安全、提供急救和寻求帮助。
Your approach should be brisk (轻快的), but calm and controlled, so that you can quickly take in as much information as possible. Your priorities are to identify any risks to yourself, to the casualty (伤亡人员), and to any other people around, then to access the resources available to you and the kind of help you may need.
你的态度应该是轻快的,但要保持冷静和控制,以便尽可能快速地获取信息。你的优先事项是识别任何对你、对伤亡人员或周围其他人的风险,然后评估你拥有的可用资源和可能需要的帮助类型。
State that you have first-aid skills when offering your help. If there are no doctors, nurses, or more experienced people present, calmly take charge. First ask yourself these questions: Is there any continuing danger? Is anyone's life in immediate danger? Are there any other people who can help? Do I need specialist help?
在提供帮助时,说明你具备急救技能。如果没有医生、护士或更有经验的人在场,冷静地接管情况。首先问自己这些问题:是否有持续的危险?是否有人处于立即的危险中?是否还有其他人可以提供帮助?我是否需要专业帮助?
The conditions that caused the accident may still present further danger. Remember that you must put your own safety first. You can't help others if you become a casualty yourself.
造成事故的条件可能仍然存在进一步的危险。记住你必须将自身安全放在首位。如果你自己也成了受害者,就帮不了别人了。
Often, very simple measures, such as turning off an electric switch, are enough to make the area safe. Sometimes more complicated procedures are required. Never put yourself and the casualty at further risk by attempting to do too much; be aware of your imitations.
通常,一些非常简单的措施,比如关掉一个电开关,就足以使该区域安全。有时需要更复杂的程序。不要试图做太多而将自己和受害者置于进一步的风险中;要意识到自己的局限性。
(1)、
In order to act effectively during an emergency you are advised to ________.
为了在紧急情况下有效行动,建议你______。
A、 ask for help from a hospital
A、向医院求助
B、 seek an expert’s advice
B、寻求专家建议
C、 turn to police for help
C、向警方求助
D、 follow a clear plan
D、遵循清晰计划
答案:D
(2)、
To obtain the greatest amount of information in an emergency, you should ________.
为了在紧急情况下获取最多的信息,你应该______。
A、
identify whether you yourself are safe or not
确定你自己是否安全
B、 take a quick, calm and controlled approach
B、采取快速、冷静且可控的方法
C、 get to the emergency spot immediately
C、立即到达紧急地点
D、 possess some first-aid skills
D、具备一些急救技能
答案:B
(3)、
When offering your help in an emergency, you should tell others that you ________.
在紧急情况下提供帮助时,你应该告诉其他人你 ________。
A、 teach in a medical school
A、在医学院教书
B、 are a medical student
B、是一名医学院学生
C、 have first-aid skills
C、有急救技能
D、 work in a hospital
D、在医院工作
答案:C
(4)、
What does the writer ask you to keep in mind when offering help to others?
在向他人提供帮助时,作者让你记住什么?
A、 Putting your own safety first.
A、首先确保自己的安全。
B、 Turning off all electric devices.
B、关闭所有电器设备。
C、 Giving as much help as you can.
C、尽可能提供帮助。
D、 Adopting simple measures if possible.
D、如果可能,采取简单措施。
答案:A
(5)、
The passage is mainly about ________.
这篇文章主要是关于________。
A、 whom to tum to during an emergency
A、紧急情况下该向谁求助
B、 how to act properly in an emergency
B、紧急情况下如何正确行动
C、 where to get emergency help
C、在哪里获得紧急帮助
D、 when to offer first-aid help
D、何时提供急救帮助
答案:B
8、Now you and your family are eligible for ABSOLUTELY FREE pharmacy saving cards. Never pay full price at the pharmacy again.
8、现在你和你的家人有资格获得完全免费的药店省钱卡。再也不用支付药店的全部价格了。
Your EasyCare cards are ready to use immediately. They entitle you 一and every member of your family一 to savings on every FDA-approved Prescription Medication (处方药) sold. EasyCare has secured preferred rates on medications by partnering with the largest pharmacy chains in the United States. EasyCare passes those savings along to you for FREE一 and we will continue to work with our pharmacy retail partners to bring more affordable healthcare to you.
你的 EasyCare 卡可以立即使用。它们使你和你的家人在购买所有经 FDA 批准的处方药时都能享受折扣。EasyCare 通过与美国的最大药店连锁合作,为药物争取到了优惠价格。EasyCare 免费将那些节省传递给你——我们将继续与我们的药店零售合作伙伴合作,为你带来更实惠的医疗保健。
With these cards you can save up to 75% off all prescriptions (an average of $150 annually per card user), regardless of your medical history.
使用这些卡,你可以节省高达所有处方的 75%(每张卡使用者平均每年节省 150 美元),无论你的病史如何。
Every time you fill a prescription, simply bring your card to one of EasyCare's partner pharmacies and save up to 75% on more than' 50,00 prescription medications. See a list of participating pharmacies in the right column on the reverse side of your card.
每次您配药时,只需将您的卡带到 EasyCare 的任一合作药店,即可在超过 50,000 种处方药上节省高达 75%。请查看您卡背面右侧列出的参与药店清单。
These cards are not insurance. There are 一 no monthly fees一 no deductibles (自付额)一no eligibility requirements. EasyCare can be used by anyone. No one is excluded from this program for any reason.
这些卡不是保险。没有月费——没有自付额——没有资格要求。EasyCare 可供任何人使用。任何人都不会因任何原因被排除在这个计划之外。
If your friends want to request their own card, they can visit us at www.easvcare.com.
如果您的朋友想申请自己的卡,他们可以访问我们的网站 www.easvcare.com。
(1)、
With an EasyCare card, people can ________.
使用 EasyCare 卡,人们可以 ________。
A、 buy valuable medicines at half price
A、以半价购买贵重药品
B、 enjoy free medical care all over the country
B、享受全国免费医疗服务
C、
make an appointment with a well-known doctor
预约一位知名医生
D、 pay less for all FDA-approved Prescription Medications
D、为所有 FDA 批准的处方药支付更少费用
答案:D
(2)、
EasyCare can enjoy preferred rates on medications by ________.
EasyCare 可以通过______享受药品的优惠价格。
A、 working closely with the local pharmacy retailers
A、与当地药店零售商紧密合作
B、
being a partner with the largest pharmacy chains
成为最大药店连锁店的合作伙伴
C、 passing its profits to customers
C、将利润返还给顾客
D、 obtaining approval from FDA
D、获得 FDA 批准
答案:B
(3)、
Where can you find a participating pharmacy in your EasyCare card?
你可以在 EasyCare 卡哪一栏找到参与的药店?
A、 In its left column.
A、在它的左栏。
B、 At its bottom.
B、 在底部。
C、 On its back.
C、 在背部。
D、 At its top.
D、 在顶部。
答案:C
(4)、
By saying "No one is excluded from this program for any reason", the writer means ________.
通过说“任何人都不能因为任何原因被排除在这个项目之外”,作者的意思是_______。
A、 you may be denied for no reason at all
A、你可能没有任何理由被拒绝
B、 anyone can be an EasyCare card holder
B、任何人都可以成为 EasyCare 卡持有者
C、 you don't have to pay to join the program
C、你不必付费加入该项目
D、 EasyCare is designed to serve professionals
D、 EasyCare 旨在为专业人士服务
答案:B
(5)、
The main purpose of this passage is to ________.
这篇文章的主要目的是________。
A、 ask people to apply for EasyCare cards
A、号召人们申请 EasyCare 卡
B、 tell when EasyCare was approved by FDA
B、告诉 EasyCare 何时获得 FDA 批准
C、 explain why EasyCare operates efficiently
C、解释 EasyCare 为何高效运作
D、 inform people of the cost of EasyCare card
D、告知 EasyCare 卡的成本
答案:A
解析:
9、Dear Sir/ Madam,
9、尊敬的先生/女士,
I am pleased to write a letter of recommendation on behalf of Sand River and its CEO, Mrs. Jane King. I am very familiar with the company. My next book deals with it in detail, which is to be published in autumn of 2018. I am also familiar with European consumer. As a Dutch citizen, I have lived in Europe for 46 years and studied European consumer behavior for decades.
我很高兴代表桑河及其首席执行官简·金女士写一封推荐信。我非常熟悉这家公司。我的下一本书将详细探讨它,将于 2018 年秋季出版。我也很熟悉欧洲消费者。作为一名荷兰公民,我在欧洲生活了 46 年,并研究了数十年的欧洲消费者行为。
I believe that Sand River offers something unique to the European market. It has established long-term supply relations with herdsman (牧民) families and owns advanced German machinery. Thus it combines natural resources with modern manufacturing techniques. But equally important, Sand River works with modern fashion designers to create truly contemporary and appealing designs. The result is a newly-established cashmere(羊绒) brand that appeals to a target group of high-income women.
我相信桑河为欧洲市场提供了独特的东西。它与牧民家庭建立了长期供应关系,并拥有先进的德国机械。因此,它将自然资源与现代制造技术相结合。但同样重要的是,桑河与现代时装设计师合作,创造出真正当代且吸引人的设计。结果是,一个新兴的羊绒品牌吸引了高收入女性目标群体。
I met Mrs. King the first time in 2013. Since then, we have met several times and talked about Sand River’ s philosophy, strategy, and appeal to both Chinese and international consumers. I was struck by her deep knowledge about knitting (针织) technology, her enthusiasm for the brand, and her deep understanding of the cashmere shopper. I regard her as a “woman of her word”.
我第一次遇见金夫人是在 2013 年。从那以后,我们见过几次面,讨论过桑德河的哲学、战略,以及它对中国和国际消费者的吸引力。我被她对针织技术的深刻了解、对品牌的热情,以及她对羊绒购物者的深刻理解所打动。我认为她是一个“言出必行”的女人。
To summarize, I believe Sand River products deserve a place in luxurious European Department stores and Mrs. King is a reliable partner.
总而言之,我相信桑德河的产品值得在豪华的欧洲百货商店中销售,而金夫人是一位可靠的合作伙伴。
If you have any questions, please do not hesitate to contact me.
如果您有任何问题,请随时与我联系。
Sincerely,
此致
Joan Smith
(1)、
Joan Smith wrote the recommendation letter on behalf of ________.
Joan Smith 代表 ________ 撰写了推荐信。
A、 a Dutch citizen
A、一位荷兰公民
B、 herdsman families
B、牧民家庭
C、 the European consumer
C、欧洲消费者
D、 Sand River and its CEO
D、桑河及其 CEO
答案:D
(2)、
From the letter we can learn that Sand River ________.
从信中我们可以了解到桑河 ________。
A、 has long- term links with herdsmen
A、与牧民有长期联系
B、 employs many herdsman workers
B、雇佣了许多牧民工人
C、 manufactures advanced machines
C、制造了先进的机器
D、 sells hand- made products
D、销售手工产品
答案:A
(3)、
The target consumers of the newly-established cashmere brand are ________.
新成立的羊绒品牌的目標消費者是 ________。
A、 college students
A、大学生
B、 blue-color workers
B、蓝领工人
C、 high-income women
C、高收入女性
D、 average herdsman families
D、普通牧民家庭
答案:C
(4)、
By saying “a woman of her word”(Para.3),the writer means that Mrs. King ________.
通过说“一个言出必行的人”(第 3 段),作者的意思是 Mrs. King ________。
A、
always keeps her promise
总是遵守她的承诺
B、 is a good public speaker
B、是一个好的公共演讲者
C、 knows customers well
C、很了解客户
D、 is well educated
D、受过良好教育
答案:A
(5)、
As far as the European market is concerned, the writer thinks that Sand River products ________.
就欧洲市场而言,作者认为桑河公司的产品______。
A、 are fit for supermarkets in big cities
A、适合大城市的超市
B、 are likely to enjoy a big market share
B、可能会占据很大的市场份额
C、 will appeal to different kinds of customers
C、会吸引不同类型的顾客
D、 deserve a place in luxurious department stores
D、值得在豪华百货商店上架
答案:D
10、The challenge of writing a powerful cover letter(附信)can lead job candidates to search endlessly for advice, but be careful. While you likely will find some valuable advice, you may come across a few tips that could mislead you.
10、撰写有力的求职附信的挑战可能使求职者不遗余力地寻找建议,但需谨慎。虽然你可能会找到一些有价值的建议,但也可能会遇到一些可能误导你的小贴士。
“ You need a lengthy cover letter.” This probably is one of the “ bad cover letter tips”. Think
“你需要一封长篇的求职信。”这可能是“糟糕的求职信建议”之一。想想
about it: hiring managers have piles of resumes and cover letters to review. If yours is longer than the rest, it might not get read at all. Aim to get all of your points across in three brief paragraphs: a clear introduction that lets employers know which job you are applying for and why you are interested in the position; a paragraph that includes a few specific examples of how you have excelled (擅长) in past roles that are relevant to the open position; and a concluding paragraph that tells employers how you will benefit their company and requests a future meeting.
关于这一点:招聘经理面前堆满了简历和求职信。如果你的篇幅比其他的长,可能根本不会被阅读。力求在三个简短的段落中传达所有要点:一个清晰的引言,让雇主知道你申请哪个职位以及为什么对该职位感兴趣;一个段落,包含几个具体的例子,说明你如何在过去的与空缺职位相关的岗位上表现出色;以及一个总结段落,告诉雇主你将如何为公司带来益处,并请求安排未来的会面。
“ Your cover letter is less important than your resume.” Some hiring managers shove (随手扔) cover letters to the side, but most do not. Because you never know what type of hiring manager you are dealing with, it is best to submit a nice cover letter. While some employers place less emphasis on cover letters, employers something that makes them want to meet you.
“你的求职信不如简历重要。”一些招聘经理随手把求职信扔到一边,但大多数不会。因为你永远不知道你会遇到什么样的招聘经理,所以最好提交一份漂亮的求职信。虽然一些雇主不太重视求职信,但他们会寻找一些让他们想见你的东西。
(1)、
Why should job candidates be careful when searching for advice to write a cover letter?
求职者在寻找写求职信的建议时应注意什么?
A、 Some tips are not practical.
A、有些建议不实用。
B、 Some tips could be misleading.
B、有些技巧可能是误导性的。
C、 It is impossible to get useful tips.
C、不可能获得有用的技巧。
D、 It is difficult to find valuable tips.
D、很难找到有价值的技巧。
答案:B
(2)、
Why shouldn’t you write a lengthy cover letter?
为什么不应该写一封冗长的求职信?
A、 Hiring managers may not read it at all.
A、招聘经理可能根本不看它。
B、 Well-written cover letters may be read first.
B、写得好的求职信可能会被首先阅读。
C、 It is difficult to write a good long cover letter.
C、写一封好的长求职信很困难。
D、 You are unable to express your points clearly.
D、 你无法清晰地表达你的观点。
答案:A
(3)、
According to the passage, the introductory paragraph of a cover letter should include ________.
根据文章,求职信的引言段落应包括 ________。
A、 your request for a job interview
A、 你要求面试
B、 the position you are interested in
B、你感兴趣的工作职位
C、 some examples of your achievements
C、你的一些成就示例
D、 your education background and degree
D、你的教育背景和学位
答案:B
(4)、
Which of the following should be included in the concluding paragraph of a cover letter?
以下哪项应该包含在求职信的结尾段落中?
A、 Your expected salary.
A、 你期望的薪资。
B、 Your hobbies and interests.
B、 你的爱好和兴趣。
C、 Your request for a meeting.
C、 你要求会面的请求。
D、 Your professional background.
D、您的专业背景。
答案:C
(5)、
According to the writer, the purpose of a cover letter is to ________.
根据作者的说法,求职信的目的是________。
A、 urge the employer to read your resume
A、敦促雇主阅读您的简历
B、 please your potential employer
B、让你的潜在雇主满意
C、 get the employer to meet you
C、让雇主与你见面
D、 show off your achievements
D、展示你的成就
答案:C
11、To be a good manager, you must be careful to distinctly define the proper boundary (界限) between yourself and your staff. Here are some points to remember.
11、要成为一名好的管理者,你必须谨慎地明确界定你与员工之间的适当界限。以下是一些需要记住的要点。
1. Be clear about the relationship. To maintain the respect of your employees while being friends with them, you must be direct about the nature of your business relationship. This means being clear about what the goals are, how your employees are to help you reach them, and what they can expect from you. By communicating these things clearly, you avoid the risk that an employee can misinterpret your friendship and behave in an unprofessional manner.
1. 明确关系。要维持与员工之间的尊重,同时又能与他们交朋友,你必须明确商业关系的本质。这意味着要明确目标是什么,员工如何帮助你实现这些目标,以及他们能从你这里期待什么。通过清晰地沟通这些事情,你可以避免员工误解你的友谊,从而做出不专业的行为。
2. Be social— to a degree. In most offices, there’ s usually a lot of social networking, whether it’s a Friday lunch or drinks after work. It's natural for managers to be a part of that. Just remember to socialize (交际) with everyone, be careful with the alcohol, and don’t be the last one at the party. Also, keep socializing at the office to a minimum. You want to ensure that you are respected as well as liked.
2. 适度社交。在大多数办公室里,通常有很多社交活动,无论是周五的午餐还是下班后的饮酒聚会。管理者参与其中是很自然的。但请记住,要和每个人都进行社交,小心饮酒,不要成为派对上最后一个离开的人。此外,尽量减少在办公室的社交活动。你希望确保自己既受到尊重,又受到喜爱。
3. Don’t fake it. Maybe you want to try to be friends with all your employees, because you think that would strengthen your team. While some management training courses stress that bosses should ask their staff about their personal lives, such as their weekend plans ,their families, or their children, such efforts can backfire if the manager is viewed as not being sincere. It’s okay to ask occasional questions of staff, but don’ t make a big production out of it. Getting to know people takes time.
3. 不要伪装。也许你想和所有员工交朋友,因为你觉得这样会增强你的团队。虽然一些管理培训课程强调老板应该询问员工他们的私生活,比如周末计划、家庭或孩子,但如果经理被认为不真诚,这些努力可能会适得其反。偶尔问一下员工问题是可以的,但不要大张旗鼓。了解人需要时间。
(1)、
To prevent employees from behaving unprofessionally, managers should ________.
为了防止员工行为不专业,经理应该 ________。
A、 show respect to their employees’ individual needs
A、尊重员工的个人需求
B、 let them know about their future career development
B、让他们了解自己的未来职业发展
C、 set short-term and long term goals for their business
C、为他们的事业设定短期和长期目标
D、 make them clear about the nature of business relationship
D、让他们明确商业关系的本质
答案:D
(2)、
According to Paragraph 3, managers are advised ________.
根据第 3 段,建议经理们________。
A、 to create a friendly work environment for their staff
A、为他们的员工创造一个友好的工作环境
B、 to keep socializing with the employees to a degree
B、与员工保持一定程度的社交
C、 to avoid socializing with their employees after work
C、下班后避免与员工社交
D、 to be the first person to a party or to a gathering
D、成为派对或集会的第一个参与者
答案:B
(3)、
Some managers believe they can strengthen their team by ________.
一些管理者认为他们可以通过_______来增强他们的团队。
A、 making friends with all their employees
A、和所有员工交朋友
B、 attending a management training course
B、参加管理培训课程
C、 providing a free Friday lunch to the staff
C、为员工提供免费的周五午餐
D、 encouraging their staff to exercise regularly
D、鼓励员工定期锻炼
答案:A
(4)、
The word “backfire” in the last paragraph most probably means“________”.
最后一句话中的“backfire”一词最可能的意思是“________”。
A、 strengthen the relationship
A、加强关系
B、 start a fire in the backyard
B、在后院生火
C、 produce an undesired result
C、产生不想要的结果
D、 improve management skills
D、提高管理技能
答案:C
(5)、
The passage is mainly about the importance of ________.
这篇文章主要讲述了________的重要性。
A、 management training courses for employers
A、为雇主提供的管理培训课程
B、 proper relationship between managers and staff
B、管理者与员工之间的适当关系
C、 setting business goals for both managers and staff
C、为管理者和员工设定业务目标
D、 being a part of social networking for a good manager
D、优秀管理者应成为社交网络的一部分
答案:B
12、Before renting the equipment from U-Haul, be clear about the following information.
12、在从 U-Haul 租赁设备之前,明确以下信息。
1. I understand that this equipment must be returned to the same U-Haul location where it was
1. 我明白这设备必须归还到最初借用的 U-Haul 地点。
rented. I understand that the minimum rental charge for equipment returned to a different location is
租用的。我理解将设备归还到不同地点的最低租金是
twice the amount of the current rate.
当前利率的两倍。
2. I understand that the equipment rented is water resistant and not water proof.
2. 我知道租用的设备是防水的,但不是防水的。
3. I acknowledge that I have received the appropriate User Instructions and acknowledge my
3. 我确认已收到适当的用户说明,并确认我的
responsibility to fully read and understand these User concerns or requirement that I have about
我有责任全面阅读和理解这些关于我的用户关注或需求
my rental.
我的出租屋。
4. I understand that I can also contact U-Haul Customer Service at uhaul. com/ contact/ email.
4. 我知道我还可以联系 U-Haul 客户服务,网址是 uhaul.com/contact/email。
aspx.
5. I agree that distracted driving is dangerous and that driving while distracted is likely to lead to an accident crash causing serious injury or death. I agree not to use a hand-held mobile phone ( other than for an emergency call). My agreement not to do so is material to U-Haul decision to enter this Agreement. My failure to comply is material breach of this Agreement.
5. 我同意分心驾驶是危险的,分心驾驶很可能导致事故碰撞,造成严重伤害或死亡。我同意不使用手持式手机(紧急呼叫除外)。我不同意这样做对 U-Haul 决定签订本协议至关重要。我的不遵守是违反本协议的重大违约行为。
6. I acknowledge that I have received and agreed to the terms and conditions of this Rental Contract and Rental Contract Addendum (附录).
6. 我确认已收到并同意本租赁合同和租赁合同附录(附录)的条款和条件。
(1)、
Where are you asked to return the equipment rented from U-Haul?
你被要求将租用的 U-Haul 设备还到哪里?
A、 To a free parking lot.
A、到免费停车场。
B、 To any U-Haul location.
B、到任何 U-Haul 地点。
C、 To where it was rented from.
C、还到租借的地方。
D、 To the nearest U-Haul location.
D、 到最近的 U-Haul 门店。
答案:C
(2)、
According to Item 3, it is the renter' s responsibility ________.
根据第 3 条,租客有责任 ________。
A、 to fully read and understand the User Instructions
A、 全部阅读并理解用户说明
B、 to buy insurance before renting the equipment
B、在租赁设备前购买保险
C、 to confirm the receipt of the User Instructions
C、确认收到用户手册
D、 to repair the equipment when necessary
D、必要时修理设备
答案:A
(3)、
The phrase “distracted driving” in Item 5 means ________.
“分心驾驶”在项目 5 中的含义是什么________。
A、 changing lanes without signaling
A、 无信号变道
B、 driving without wearing a seatbelt
B、 不系安全带驾驶
C、 running a red light by over-speeding
C、 超速闯红灯
D、 carrying out other activities while driving
D、开车时进行其他活动
答案:D
(4)、
While driving, you are allowed to use your hand-held mobile phone to ________.
开车时,你允许使用手持手机来 ________。
A、 chat with your assistant
A、与你的助手聊天
B、 make an emergency call
B、拨打紧急电话
C、 look for a U-Haul location
C、寻找 U-Haul 地点
D、 receive and send messages
D、收发消息
答案:B
(5)、
This passage is most probably taken from ________.
这篇短文最有可能选自 ________。
A、 an announcement
A、一则通知
B、 an advertisement
B、一则广告
C、 an agreement
C、一份协议
D、 a notice
D、一个通知
答案:C